Sidospår tipsar: Kristina Ohlsson –Stenänglar

När CC-knappen syns kan du själv välja textning.

Sidospårs boktrailer om Kristina Ohlssons bok Stenänglar (Lilla Piratförlaget, 2015).

Snart är det påsk och Simona ser fram emot att tillbringa en vecka med sin mormor i Åhus. Men något är fel. Mormor är trött och tankfull. Och Simona hör knarrande steg från Suckarnas rum. De stora stenstatyerna i trädgården flyttar sig hela tiden, och varifrån kommer de mystiska rösterna på de gamla kassettbanden? Rösterna som ber Simona att skynda sig, innan det är för sent. Simona tar hjälp av sina kompisar Billie och Aladdin för att lösa gåtan.

Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika kriminal- och barnboksförfattare. Hennes första bok för unga läsare, Glasbarnen, utkom 2013 och vann Barnens Romanpris. 2014 följde hon upp med Silverpojken och nu fortsätter de fristående böckerna om barnen i Åhus med Stenänglar.

Mer information:
Kristina Ohlsson i Sidospår
Information om boken i Sidospår

iMovie-video: Katja Kyllönen
Vinjett: Panu Somerma
Bilder: pixabay.com/fi
Musik: Inconpetech.com: ”Quinn’s Song: A New Man” Kevin MacLeod (incompetech.com), Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License, http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
Produktion: Sidospår och Bibliotekskanalen – Biblioteken.fi, 2019

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Taggar

Kommentera