Live

Titta på direktsändning – delta på distans!

Bibliotekskanalens direktsändningar kan ses fritt av alla. Det behövs ingen inloggning eller förhandsanmälan. Alla presentationer som ingår i seminarier och fortbildningsdagar som Bibliotekskanalen direktsänder publiceras i efterhand som separata videor. I det skedet göms den långa inspelningen av evenemanget och ersätts med videor som är textade i enlighet med tillgänglighetsdirektivet. Det här görs alltid inom två veckor efter evenemanget. Presentationerna kan ses utan tidsbegränsning.

Följande direktsändningar

  • Direktsändningarna fortsätter efter sommarpausen i augusti 2021. Trevlig sommar!

Panu Somerma, Riitta Taarasti ja Mikko Helander eli Kirjastokaistan työntekijät seisomassa vihreällä matolla. Kuvaajilla on kamarat kädessä.

OBS! Coronapandemin påverkar Bibliotekskanalens direktsändningar. Det kan hända att redan överenskomna fortbildningsdagar och deras innehåll ändras. Vi följer med situationen, reagerar på den och agerar i enlighet med allmänna rekommendationer.

Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live