Live – suoralähetykset

Katso suoralähetystä – osallistu etänä!

Kirjastokaistan suorat lähetykset ovat vapaasti kaikkien katsottavissa. Seuraaminen ei vaadi erillisiä kirjautumisia tai ennakkoilmoittautumista. Kirjastokaistan suorana lähettämien koulutuspäivien ja seminaarien esitykset julkaistaan tilaisuuksien jälkeen jokainen esitys omana videonaan. Tuossa vaiheessa tilaisuuden pitkä tallenne laitetaan piiloon ja sen korvaavat saavutettavuusvaatimusten mukaisesti tekstitetyt videot. Tämä tehdään aina kahden viikon sisällä tilaisuudesta. Esitykset ovat katsottavissa toistaiseksi.

Seuraavat lähetykset

  • Ti 20.4. klo 13-15: Kansainvälisyyttä kotona – kirjastojen kansainvälinen toiminta, Aluehallintovirastojen webinaari yhteistyössä Solid Streamin kanssa
    Avin viestiseinä: https://avi.screen.io/kotikansainvalisyys
  • Ke 28.4. klo 9-12: Digimediahankkeen tulokset – kirjastojen tulevaisuus on digissä -suoralähetys

Ke 14.4. pidetyn Kirjastoseuran Sosiaalinen media & kirjastot -webinaarin esitykset julkaistaan katsottavaksi pe 16.4.
To 15.4. pidetyn aluehallintoviraston Tekijänoikeus ja tiedon omistajuus -webinaarin esityksiä julkaistaan ma 19.4. alkavalla viikolla.

HUOM! Koronapandemia vaikuttaa Kirjastokaistan suoralähetyksiin. Sovittuihin koulutuspäiviin ja niiden sisältöihin saattaa tulla muutoksia. Seuraamme tilannetta ja reagoimme ja toimimme yleisten ohjeistusten mukaisesti.

Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live    Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live    Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live