Live – suoralähetykset

Katso suoralähetystä – osallistu etänä!

Kirjastokaistan suorat lähetykset ovat vapaasti kaikkien katsottavissa. Seuraaminen ei vaadi erillisiä kirjautumisia tai ennakkoilmoittautumista. Kirjastokaistan suorana lähettämien koulutuspäivien ja seminaarien esitykset julkaistaan tilaisuuksien jälkeen jokainen esitys omana videonaan. Tuossa vaiheessa tilaisuuden pitkä tallenne laitetaan piiloon ja sen korvaavat saavutettavuusvaatimusten mukaisesti tekstitetyt videot. Tämä tehdään aina kahden viikon sisällä tilaisuudesta. Esitykset ovat katsottavissa toistaiseksi.

Seuraavat lähetykset

  • Suoralähetykset jatkuvat kesätauon jälkeen elokuussa 2021. Hyvää kesää!

Panu Somerma, Riitta Taarasti ja Mikko Helander eli Kirjastokaistan työntekijät seisomassa vihreällä matolla. Kuvaajilla on kamarat kädessä.

HUOM! Koronapandemia vaikuttaa Kirjastokaistan suoralähetyksiin. Sovittuihin koulutuspäiviin ja niiden sisältöihin saattaa tulla muutoksia. Seuraamme tilannetta ja reagoimme ja toimimme yleisten ohjeistusten mukaisesti.

Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live    Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live    Kirjastokaista LIVE https://www.kirjastokaista.fi/live