Vanliga frågor och svar

Kolme kysymystä kirjastosta -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras den nyaste delen av serien Kolme kysymystä kirjastosta automatiskt på dina sidor. Ett nytt avsnitt av serien publiceras ungefär en gång per månad.

Tre frågor om bibliotek -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras den nyaste delen av serien Tre frågor om bibliotek automatiskt på dina sidor. Ett nytt avsnitt av serien publiceras ungefär varannan månad.

Litteraturgränssnittskomponent (finskspråkig)
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras på dina sidor automatiskt en video som handlar om litteratur samt kompletterande länkar till Kirjasampos boktips och Makupalat.fi:s länktips. Nytt innehåll uppdateras i gränssnittskomponenten ungefär en gång i månaden.

Sivupiiri vinkkaa -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras automatisk den nyaste Sivupiiri vinkkaa –boktrailern på dina sidor. En ny boktrailer publiceras ungefär varannan vecka.

Sidospår boktrailers -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras automatisk den nyaste Sidospår boktrailern på dina sidor. En ny boktrailer publiceras ungefär en gång per månad.

Vill du ha mer information? Ta kontakt med oss!
Bibliotekskanalens kontaktuppgifter