Vanliga frågor och svar

10? kirjastosta -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras den nyaste delen av serien 10? kirjastosta automatiskt på dina sidor.  Den här gränssnittskomponenten hämtade tidigare (åren 2015-2019) seriens ”Kolme kysymystä kirjastosta” nyaste del.  Serien ”10? kirjastosta” har ersatt den tidigare serien fro.m. januari 2020.

Ett nytt avsnitt av serien publiceras ungefär en gång per månad.

Tre frågor om bibliotek -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras den nyaste delen av serien Tre frågor om bibliotek automatiskt på dina sidor. Ett nytt avsnitt av serien publiceras ungefär varannan månad. SERIEN ÄR PÅ PAUS!

Litteraturgränssnittskomponent (finskspråkig)
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras på dina sidor automatiskt en video som handlar om litteratur samt kompletterande länkar till Kirjasampos boktips och Makupalat.fi:s länktips. Nytt innehåll uppdateras i gränssnittskomponenten ungefär en gång i månaden.

Sivupiiri vinkkaa -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras automatisk den nyaste Sivupiiri vinkkaa –boktrailern på dina sidor. En ny boktrailer publiceras i huvudsak varannan onsdag.

Sidospår boktrailers -gränssnittskomponent
När du bäddar in koden för den här gränssnittskomponenten på dina sidor, så uppdateras automatisk den nyaste Sidospår boktrailern på dina sidor. En ny boktrailer publiceras ungefär en gång per månad. SERIEN PÅ PAUS!

Vill du ha mer information? Ta kontakt med oss!
Bibliotekskanalens kontaktuppgifter