Sidospår tipsar: Kaj Korkea-Aho och Ted Forsström – Zoo! Hjärtattack!

När CC-knappen syns kan du själv välja textning.

Sidospårs boktrailer om Kaj Korkea-Ahos och Ted Forsström bok Zoo! Hjärtattack (Förlaget M, 2018).

I boken, som är den andra boken i ungdomsserien ZOO! står Atlas i början av sin politiska karriär som inofficiell ledare för åttorna sedan han blivit invald i skolstyrelsen. Plötsligt förväntas han ha svar på alla livets frågor och råkar dessutom starta ett matkrig med kökschefen Gunvor.
Med makt kommer inte bara ansvar, utan också popularitet och nyckeln till Källarkontoret, en oas på sexton kvadratmeter med kylskåp, soffa och dator. Där finns Felicia från sjuan, och snart går känslomixern på högvarv. Också populära Tessie vill plötsligt hänga med Atlas, som i sin tur inte kan sluta drömma om coola, smarta Sarah- Li. På vems sida ska man stå när ens hjärta går till attack? Kärlek = gigantiskt mindfuck!
Om allt detta skriver Atlas till bästa kompisen Elliott som befinner sig på andra sidan jor-den. Om vem han egentligen är kär i, om att bli utbytt som ett par skor och om att ibland vara så lycklig att inga emojis räcker till.
Stor humor och vrickade karaktärer samlas i denna bok om att gå på högstadiet och växa upp i en värld med smartphones och sociala medier. (Förlaget M)

Mer information:
Kai Korkea-aho i Sidospår
Ted Forsström i Sidospår
Boken i Sidospår
Alla Sidospår tipsar boktrailers

iMovie-video: Katja Kyllönen
Vinjett: Panu Somerma
Bild: pixabay.com/fi
Ljud: iMovie
Produktion: Sidospår och Bibliotekskanalen– Biblioteken.fi, 2019

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Taggar

Kommentera