Sidospår tipsar: Cara Delevingne – Spegel, spegel

När CC-knappen syns kan du själv välja textning.

Sidospårs boktrailer om boken Spegel, spegel av Cara Delevingne (Polaris, 2017).

Red, Leo, Rose och Naomi har aldrig passat in bland de andra eleverna på Pimlico Academy – de är outsiders som känner sig mest bekväma när de sysslar med musik och sitt band, Mirror Mirror. För 16-åringarna är det nästan lika svårt att försöka smälta in i skolan som att hantera livet hemma. När Naomi plötsligt försvinner och sedan hittas medvetslös, blir hennes vänner chockade och förvirrade. Var det en olycka eller försökte någon medvetet skada Naomi? Om hon hade problem, varför kom hon inte till dem? Hur väl känner de egentligen sin vän och varandra? Om Naomi vaknar upp från sin koma, kommer hon någonsin att bli densamma igen?

För att kunna förstå vad som hände Naomi måste Red, Leo och Rose konfrontera sina egna mörka hemligheter och rädslor, och till slut också skillnaden mellan vad de egentligen känner, och vad de visar utåt.

Läs mera:
Spegel, spegel
Cara Delevingne
Rowan Coleman
Videon på Bibliotekskanalens YouTube

iMovie-video: Katja Kyllönen
Vinjett: Panu Somerma
Bild: pixabay.com/fi
Musik: Eternal Terminal Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
creativecommons.org/licenses/by/3.0/
Produktion: Sidospår och Bibliotekskanalen – Biblioteken.fi, 2018

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Taggar

Kommentera