Bokkarusellen 2024, dag 2: Avslutande diskussion om ungdomsböcker & faktaböcker för barn och unga

När CC-knappen syns kan du själv välja textning.

Livestream-inspelning av den avslutande diskussionen på Bokkarusellens 2024 andra dag, den 24 januari. Dagens tema var ungdomsböcker & faktaböcker för barn och unga. På den här videon kan du lyssna på en diskussion om ungdomsböcker & faktaböcker för barn och unga med Sissel Ray och Julia Wickholm från Esbo stadsbibliotek och Mikaela Byskata-Ahlskog från Karleby stadsbibliotek.

“Bokkarusellen 2024” hölls den 23-25 januari 2024. Bibliotekspersonal från olika delar av Svenskfinland bokpratar om böcker som utkommit år 2023. Vill du hitta nya böcker att läsa högt eller lägga i händerna på barn och unga? Eller få tips på böcker att läsa själv och rekommendera andra?

Program:
– Dag 1: Barnböcker
– Dag 2: Ungdomsböcker & faktaböcker för barn och unga
– Dag 3: Böcker för vuxna

Bokkarusellen arrangerades av Svenska samarbetsgruppen för utvecklingsuppdrag ÅKE (Borgå, Helsingfors, Vasa och Åbo stadsbibliotek samt Regionförvaltningsverket) i samarbete med Kirjastokaista – Bibliotekskanalen och Erte (Det riksomfattande specialuppdraget som främjar barn och ungas läsande och läskunnighet).

Läs mer:
Alla videor från Bokkarusellen 2024
Alla videor från Bokkarusellen 2023
Alla videor från Bokkarusellen 2022

Böckerna som presenteras i Bokkarusellen 2024 finns listade i Boksampo. I Boksampo kan du läsa mer om böckerna.
Bokhylla: Bokkarusellen 2024

Live-stream: Mikko Helander och Joonas Nevalainen
Producent: Riitta Taarasti
Produktion: Bibliotekskanalen (Kirjastokaista), 2024

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Programmet på kartan

Taggar

Kommentera