Fredrika Sundberg: Beekeeping, balcony gardening and furniture renovation

Live-stream inspelning från tvådagars webbinariet “Nordic Libraries Annual: Towards Sustainable Futures” som hölls den 5-6 november 2020. På den här videon kan du lyssna på Mariehamns stadsbiblioteks bibliotekschef Fredrika Sundbergs presentation “Beekeeping, balcony gardening and furniture renovation – Our library’s environmental action plan and its effects”.

Obs! Presentationen är svenskspråkig och kommer att få textning på svenska och engelska inom 14 dagar.

Konferensen Nordic Libraries Annual ordnades för första gången i år. Temat för konferensen var hållbar utveckling. Konferensen tog upp hållbarhet från olika synpunkter och olika kunskapsområden. Programmet bestod av två Keynote-föredrag, flera presentationer om olika infallsvinklar till hållbarhet i de nordiska länderna, samt kortare presentationer om finländska utvecklingsprojekt och ”best practices” i olika bibliotek. Nordic Libraries Annaul arrangerades av Regionförvaltningsverken i Finland.

Mariehamns stadsbiblioteks webbplats
Nordic Libraries Annual: Towards Sustainable Futures, program
Regionförvaltningsverkens webbplatsegional
Alla videor från seminariet

Se också:
Andra svenskspråkiga presentationer på Bibliotekskanalen

Live-stream: Panu Somerma and Mikko Helander
Producent: Riitta Taarasti
Produktion: Bibliotekskanalen (Kirjastokaista), 2020

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.

Taggar