Dokumentären Berättelsen om biblioteket publiceras den 13.11.2017

När CC-knappen syns kan du själv välja textning.

Bibliotekskanalen har producerat dokumentären om bibliotek med anledning av Finlands 100-års jubileum. I dokumentären får du höra om skeden i de allmänna bibliotekens historia allt från slutet av 1700-talet fram till i dag. I bibliotekens verksamhet har biblioteksanvändarna alltid varit i fokus och deras berättelser glöms inte heller bort i den här dokumentären.

Dokumentären Berättelsen om biblioteket (Kirjaston tarina) publiceras på måndagen den 13.11.2017 under den Nordiska biblioteksveckan. Vem som helst kan fritt använda dokumentären. Visa dokumentären i biblioteket eller på en lektion och diskutera tillsammans om biblioteket. Vad har biblioteket gett åt de biblioteksanvändare som medverkar i dokumentären? Vad betyder biblioteket för dig och vad önskar du dig av det? Biblioteken speglar alltid sin egen tid. Tillsammans håller vi biblioteken levande och betydelsefulla.

Dokumentären är en del av programhelheten för Finlands 100-årsjubileum 2017 som koordineras av statsrådets kansli.

Mer:
I Fokus, Dokumentären Berättelsen om biblioteket

Dokumentärens namn: Berättelsen om biblioteket
Publiceringsdatum: 13.11.2017
Språk: suomi
Textning: finska, svenska, engelska
Längd: 30 minuter
Produktion: Bibliotekskanalen, 2017

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Taggar

Kommentera