Merkonom 2 – Margita Sandvik

Är det din dröm att jobba på ett bibliotek? Med en grundexamen i affärsverksamhet med inriktning på bibliotekstjänster kan drömmen bli sann! En merkonomexamen ger dig dessutom breda kunskaper i IT och gedigna kunskaper inom kundservice och försäljning.  Studierna genomförs som flerformstudier under ca två års tid. Parallellt med dina studier är du på utbildningsavtal eller läroavtal på ett bibliotek. 

På videon berättar studeranden Margita Sandvik hur det att studera på utbildningsavtal för att bli biblioteksfunktionär.


Yrkesakademin i Österbotten har fasta verksamhetspunkter i Närpes, Vasa, Pedersöre samt i Jakobstad. YA har ca 220 anställda och ca 2200 studerande. Upprätthållare och ägare av YA är samkommunen Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur. Yrkesakademin i Österbotten stöder regionen till 100 procent och strävar till att vara ett självklart val för studerande som vill ha utbildning på svenska.

Läs mer:
Yrkesakademin i Österbotten
Grundexamen i affärsverksamhet, merkonom, inriktning bibliotekstjänster

Produktion: Yrkesakademin i Österbotten

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Taggar

Kommentera