Nykarleby stadsbibliotek tipsar: Mikael Salmson och Lars Sundström – Svarta fåglar

Youtube-videornas textningsknapp blir synlig då du startar videon.

Nykarleby stadsbiblioteks boktrailer om boken Svarta fåglar av Mikael Salmson och Lars Sundström.

En berättelse om ett skoningslöst krig i Mabekernas dal och hur tolvåriga Amik ensam tar strid mot fienden.Två svarta fåglar svävar högt över Amik nära Dödens dal. Två asätande fåglar, som ljudlöst glider fram på orörliga vingar. De kommer med ett varsel, de kommer med ett budskap. Någon ska dö. Men vem?

Två svarta fåglar svävar högt över Mabekernas rike nära Dödens dal. Två asätande fåglar, som ljudlöst glider fram på orörliga vingar. De kommer med ett varsel, de kommer med ett budskap. Någon kommer att dö. Men vem? I Mabekien lever Amik att stillsamt liv med sin familj när han plötsligt en dag får syn på två spejare från det främmande landet Tekitien. Det börjar ryktas om att en grym krigare tagit makten i Tekiternas rike och att kriget är på väg till dalen. Vad ska hända med Amik? Måste han lämna sitt hemland, måste han fly?

Läs mer:
Om Svarta fåglar i Boksampo
Alla Nykarleby stadsbiblioteks boktrailers

Boktrailer: J Hbloom
Produktion: Nykarleby stadsbibliotek
A story made with Moovly, an easy and powerful online video animation tool. Try for free at https://www.moovly.com and create your own story with Moovly.

Läs mer:
Alla Nykarleby stadsbiblioteks boktrailers

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Taggar

Kommentera