Nykarleby stadsbibliotek tipsar: Katarina Mazetti – Skurkar och skatter

Nykarleby stadsbiblioteks boktrailer om boken Skurkar och skatter skriven av Katarina Mazetti (Alfabeta bokförlag, 2016)

Det är sommarlov och kusinerna Karlsson har just kommit ut till Doppingön igen. Där ska de vara några veckor hos faster Frida och bara ha det kul och äta god mat som Alex lagar. Det börjar lugnt och fint med sol, bad och segling, men det dröjer inte länge förrän det börjar hända mystiska saker. Humlan hittar en riktig skattkarta med kryss på. Kan det vara gamla nedgrävda skatter vid kryssen? Och vad är det för en gammal risig fiskebåt som dyker upp runt ön hela tiden? Inte verkar det vara fiskare ombord i alla fall…

Ett mysigt äventyr med spänning, humor och massor av god mat.

Läs mer:
Om Skurkar och skatter i Boksampo
Om Katarina Mazetti i Boksampo
Alla Nykarleby stadsbiblioteks boktrailers

Boktrailer: J Hbloom, 2018
Produktion: Nykarleby stadsbibliotek, 2018

A story made with Moovly, an easy and powerful online video animation tool. Try for free at https://www.moovly.com and create your own story with Moovly.

Delning och inbäddningskod

Om du klickar på -symbolen som finns uppe till höger i programmet hittar du knappar för att dela programmet samt en inbäddningskod . Om du kopierar och klistrar in koden på din egen sida, syns programmet där.
Mer information
CC BY-NC-S

Taggar

Kommentera