Luova kohtaamispaikka: Design+Creativity+Society+Politics=Helsinki for All – paneelikeskustelu

Live-stream tallenne Luova kohtaamispaikka tapahtumasyksyn avaavasta 14.9. Design+Creativity+Society+Politics=Helsinki for All aiheisesta avoimesta keskustelutilaisuudesta, jossa pohditaan mitä uusia luovaan talouteen kytkeytyviä liiketoimintamahdollisuuksia kätkeytyy yhteiskunnallisten ongelmien taakse. Mukana paneelissa mm. OK-DO (socially-minded design think tank), kaupunkikehittämisen asiantuntija Panu Lehtovuori ja Helsingin kulttuuri- ja kirjastolautakunnan puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Johanna Sumuvuori.

Luova kohtaamispaikka -tapahtumat järjestetään Lasipalatsin toisessa kerroksessa keskiviikkoisin klo 17-19. Tapahtumasarja on osa valtakunnallista Luova Suomi -hanketta. Syksyn ensimmäisen tapahtuman yhteistyökumppanit ovat pääkaupunkiseudun koheesio- ja kilpailukykyohjelma PKS-KOKO ja MetropoliAreena.

Tulevissa LUOVA KOHTAAMISPAIKKA -tapahtumissa esillä mm. luovien alojen osaamisyhteisö Art Hub (21.9.) , vapaan kentän tuottajista, taiteilijoista ja ryhmistä koostuva ruotsinkielinen verkosto Produforum (28.9.) ja luovaa ideointia, oivalluksia ja verkostoitumista rennossa ilmapiirissä tarjoava Creative Blender (5.10.).

Lisätietoja:
Luova kohtaamispaikka -Facebook sivusto

Kuvaus: Tuomas Lipponen
Live-stream ja tallennus: Tuomas Lipponen ja Jonni Tammisto
Kuvauspäivä: 20.5.2011

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi