Kirjailija Terhi Kangas virtuaalivierailulla

Lastenkirjailija Terhi Kangas kertoi teoksistaan ja vastasi oppilaiden kysymyksiin virtuaalivierailulla, joka järjestettiin 21.4.2020 osana Lukuviikon viettoa. Kyseessä oli Lahden kaupunginkirjaston, Lukukeskuksen ja Kirjastokaistan yhdessä järjestämä virtuaalivierailu. Lukukeskus on järjestänyt kirjailijoiden virtuaalivierailuja kirjastoihin ja kouluihin jo vuosien ajan. Koronaepidemian aikana Kirjastokaista tulee mukaan Lukukeskuksen kumppaniksi järjestämään yhdessä kirjailijoiden virtuaalivierailuja.

Virtuaalivierailu oli suunnattu ennen muuta 3-4 -luokkalaisille, mutta kaikki olivat tervetulleita kuulemaan ja kysymään. Virtuaalivierailulla Kangasta haastatteli Lahden kaupunginkirjaston Lukusankari-hankkeen työntekijä Salla Korvanen. Virtuaalivierailu oli katsottavissa suorana Kirjastokaistalla sekä Lahden kaupunginkirjaston ja Lukukeskuksen Facebook-sivuilla.

Lisätietoja:
Kirjailijoiden virtuaalivierailupalvelu Lukukeskuksessa
Terhi Kangas Kirjasampo.fi:ssä

Löydät virtuaalivierailun myös:
Lahden kaupunginkirjaston Facebookista
Lukukeskuksen Facebookista

Stream: Panu Somerma
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2020

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

2 kommenttia

Kommentoi