Pelin paikka LIVE: Nuorten suosikkipelit (Jakso 4)

Pelin paikka LIVEn neljännessä osassa on aiheena nuorten suosikkipelit. Neljäs Pelin paikka LIVE lähetettiin 6.6.2018, jolloin Heikki Marjomaan kanssa keskustelemaan ja pelaamaan saapui nuorten pelaamisen ja pelikasvatuksen tutkija ja asiantuntija Mikko Meriläinen.

Pelatut pelit:
– Fortnite
– Osu!
– Roblox
– Granny

Kirjastokaista ja Pelin paikka tuottavat sarjaa, jossa peliasiantuntija Heikki Marjomaa vieraineen keskustelee pelaamisen ohessa pelien sisällöistä ja tarinoista vertaillen niitä muihin tarina-alustoihin. Ohjelmat lähetetään livenä kerran kuukaudessa ja ne ovat katsottavissa myös lähetyksen jälkeen. Streamin alustoina toimivat samanaikaisesti pelivideopalvelu Twitch.tv ja YouTube.

Miksi pelit ja pelaaminen kiehtovat? Mitä pelatessa tapahtuu? Millaisia pelejä on olemassa? Mikä tekee pelistä hyvän? Kuinka kova lukija pärjää, kun edessä on valintoja sisältävä epälineaarinen digitaalinen tarinamuoto? Miksi pelit ja pelaaminen kuuluvat kirjastoon? Kuinka aloittaa peliharrastus? Miten löydän mieleiseni pelin? Keskustelussa ruoditaan muun muassa näitä teemoja sekä ennen muuta teidän, streamin seuraajien, lähettämiä kysymyksiä. Jokaisella lähetyksellä on erityinen teema, joten juuri sinua kiinnostavaa sisältöä on varmasti tulossa kevään ja syksyn aikana. Mikäli koet, että jokin teema tai pelien ilmiö jää lähetyksissä käsittelemättä, niin kerro siitä meille niin me teemme parhaamme asian hoitamiseksi.

Katso myös:
Kaikki Pelin paikka LIVE -tallenteet