Kirjastokaista Kirjastojen nettitv & -radio

Tre frågor om bibliotek – Alma Pöysti

Skådespelaren Alma Pöysti berättar i Bibliotekskanalens (Kirjastokaista) ”Tre frågor om bibliotek” –serie om sitt barndomsbibliotek, sitt senaste biblioteksbesök och beskriver biblioteket med tre ord.

Tapaamme sarjassa julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Pyydämme heitä kertomaan heidän lapsuutensa kirjastosta, edellisestä kirjastokäynnistä ja kuvailemaan kolmella sanalla kirjastoa. Viidennessä ruotsiksi tuotetussa osassa vieraanamme on Alma Pöysti. Sarjan ruotsinkieliset osat tekstitetään ruotsiksi ja suomeksi (cc-painike videon alareunassa).

Se också:
Serien Tre frågor om bibliotek
Kolme kysymystä kirjastosta -sarja (på finska)

Intervjuare: Anna-Maria Malm
Film: Panu Somerma och Mikko Helander
Klipp: Panu Somerma
Grafik: Mikko Helander
Musik: ”The Professor’s Lab” by Christian Bjoerklund (https://freemusicarchive.org/music/Christian_Bjoerklund/)
Producent: Riitta Taarasti
Produktion: Bibliotekskanalen – Biblioteken.fi, 2019