Elämyksiä ja tietoa musiikkikirjastosta

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kiinnostaako musiikki? Kirjasto on oikea osoite myös musiikinharrastajalle, musiikin suoratoistopalveluiden ja omien kokoelmien lisäksi. Kirjastoissa sinulle on tarjolla niin tietoa kuin elämyksiäkin. Tutustu kokoelmiin ja lainaa äänitteitä, nuotteja ja musiikkikirjallisuutta. Joissakin musiikkikirjastoissa lainataan myös soittimia ja tarjotaan musiikkivalmennusta sekä tiloja musiikin harrastamiseen, äänittämiseen ja esittämiseen.

Varsinainen musiikin runsaudensarvi Musiikkikirjastot.fi on musiikkikirjastojen yhteinen vinkki- ja verkkopalvelufoorumi. Musiikkikirjastojen nettipalvelut tarjoavat musafaneille ilmaista, kuratoitua sisältöä. Aktiiviseen musiikkivinkkien tarjontaan pääset blogista Levyhyllyt.

Verkon kautta saatavana olevien musiikkisisältöjen ohella tarjolla on muidenkin kuin kirjastojen tuottamia palveluita vapaasti kaikkien kiinnostuneiden käyttöön. Musiikkikirjastot.fi tiedottaa kirjastojen musiikkitapahtumista.

Astu musiikkikirjastoon:
Musiikkikirjastot.fi
Levyhyllyt-blogi

Löydät tämän videon myös muista Kirjastokaistan kanavista:
Facebook-video
YouTube-video

Esiintyjä: Antti Impivaara
Ohjaus, käsikirjoitus ja editointi: Panu Somerma
Kuvaus: Panu Somerma ja Mikko Helander
Ideointi: Mikko Helander, Tuomas Pelttari, Panu Somerma ja Riitta Taarasti
Musiikki: http://www.purple-planet.com
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2018

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi