Nähdään LANU! -virtuaalifestareilla 5.–8.5.2021

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Mikä on kirjavinkkauksessa parasta? Riittääkö 30 sekuntia kirjavinkkauksen pitämiseen? Kirjavinkkarit Henriika Tulivirta ja Sini Helminen kertovat kirjavinkkauksesta ja testaavat pikavinkkausta. Sini Helminen on mukana vinkkaamassa myös LANU! -virtuaalifestareilla, jotka pidetään 5.–8. toukokuuta 2021.

Lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kirjallisuusfestivaali LANU! järjestetään tänä keväänä toista kertaa. LANU! -festivaalissa on mukana kiinnostavaa ohjelmaa alakoulun alusta nuoriin aikuisiin. Festivaalin nimi tulee lyhenteestä lanu, joka tarkoittaa lasten ja nuorten kirjallisuutta. Myös ya eli young adult -kirjallisuus kuuluu ohjelmistoon. Festivaalilla tekstitaidot ja lukeminen nähdään laajasti: ohjelmassa huomioidaan niin romaanit, sarjakuvat, kuvitustaide kuin esimerkiksi spoken word ja pelitkin. LANU! -festarien sivuilta löydät myös kouluille koottuja tehtäväpaketteja.

Tervetuloa LANU! -festareille!
LANU! -virtuaalifestareiden sivut
LANU! -virtuaalifestareiden YouTube-kanava
LANU! -virtuaalifestareiden Facebook-sivut

Video: Sini Helminen ja Henriika Tulivirta

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi