Nähdään LANU! -virtuaalifestareilla 5.–8.5.2021

CC-painike: ohjelmaan saatavilla tekstitys.

Mikä on kirjavinkkauksessa parasta? Riittääkö 30 sekuntia kirjavinkkauksen pitämiseen? Kirjavinkkarit Henriika Tulivirta ja Sini Helminen kertovat kirjavinkkauksesta ja testaavat pikavinkkausta. Sini Helminen on mukana vinkkaamassa myös LANU! -virtuaalifestareilla, jotka pidetään 5.–8. toukokuuta 2021.

Lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kirjallisuusfestivaali LANU! järjestetään tänä keväänä toista kertaa. LANU! -festivaalissa on mukana kiinnostavaa ohjelmaa alakoulun alusta nuoriin aikuisiin. Festivaalin nimi tulee lyhenteestä lanu, joka tarkoittaa lasten ja nuorten kirjallisuutta. Myös ya eli young adult -kirjallisuus kuuluu ohjelmistoon. Festivaalilla tekstitaidot ja lukeminen nähdään laajasti: ohjelmassa huomioidaan niin romaanit, sarjakuvat, kuvitustaide kuin esimerkiksi spoken word ja pelitkin. LANU! -festarien sivuilta löydät myös kouluille koottuja tehtäväpaketteja.

Tervetuloa LANU! -festareille!
LANU! -virtuaalifestareiden sivut
LANU! -virtuaalifestareiden YouTube-kanava
LANU! -virtuaalifestareiden Facebook-sivut

Video: Sini Helminen ja Henriika Tulivirta

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi