Koirailijat – Timo Parvela

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Timo Parvela kertoo Koirailijat-sarjassa mitä hänen koiransa tuovat Parvelalle kirjailijantyöhön ja perheen arkeen. Ohjelma vie meidät lenkille Parvelan ja hänen Lancashiren karjakoiriensa Murun ja Paten kanssa. Mukana Kirkkonummen maastoissa heidän seuranaan on Marko Gustafsson.

Jokainen koiranomistaja tietää miten suuri vaikutus koiralla on perheen päivärytmiin ja miten paljon koira ruokkii tunteitamme. Koirien ehtymätön into tutkia ympäristöään on hellyttävää samoin kuin se ilo, jolla ne ottavat kotiin palaavan omistajansa vastaan.

Koirailijat-sarja syntyi kunnioituksesta ja rakkaudesta koiraystäviämme kohtaan. Halusimme selvittää miten koirat vaikuttavan kirjailijan työhön ja kokevatko kirjailijat koiransa myös luovuuden lähteeksi. Tapaamme Koirailjat-sarjassa kirjailijoita lenkillä lemmikkeineen ja kuulemme miten lemmikki heidän työhönsä ja päivärytmiinsä vaikuttaa. Katkaiseeko lenkille lähtemisen pakko kirjoittamisen flown vai onko koiran kanssa ulos lähteminen piristysruiske, joka saa mielessä pyörivät ideat kypsymään?

Lisätietoja:
Timo Parvela Kirjasampo.fi:ssä
Koiramaisuuksia-kirjahylly Kirjasampo.fi:ssä
20 kirjaa kirjailijuudesta Kirjasampo.fi:ssä
Koiramaista menoa -kirjavinkit Sivupiirissä
Koira-aiheiset linkit Makupalat.fi:ssä
Sarjan ennakkotiedote
Video Kirjastokaistan Facebook-sivulla

Kirjailija: Timo Parvela
Toimittaja: Marko Gustafsson
Kuvaus: Panu Somerma ja Mikko Helander
Editointi: Panu Somerma
Grafiikat: Panu Somerma
Musiikki: Tuomas Kytöniemi ja Tero Matikainen
Ruotsinkielinen tekstitys: Anna-Maria Malm
Englanninkielinen tekstitys: Panu Somerma
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2017

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi