Museoviraston kirjasto

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Museoviraston kirjasto on kaikille avoin museoalojen erikoiskirjasto. Helsingin Sturenkadulla sijaitsevan kirjaston keskeisiä aihealueita ovat arkeologia, historia, kansatiede, museologia, taidehistoria ja rakennussuojelu. Museoviraston kirjasto on osa Museovirastoa, joka on aineellisen kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen.

Suomessa on yleisten ja tieteellisten kirjastojen ohella satoja erikoiskirjastoja. Monet näistä ovat kokoelmineen ja palveluineen avoimia kaikille tiedon ja elämysten tarvitsijoille. Kirjastokaista ja erikoiskirjastot tuottavat ohjelmasarjaa, jonka kussakin osassa esitellään yksi erikoiskirjasto tiloineen ja palveluineen. Tämä ohjelma on osa tuottamaamme Erikoiskirjasto esittelyssä -sarjaa. Kirjastonjohtaja Tuija Siimes esittelee ohjelmassa Museoviraston kirjastoa.

Lisätietoa:
Museoviraston kirjasto

Tietoa erikoiskirjastoista Kirjastot.fi-sivustolla
Erikoiskirjasto esittelyssä -sarja

Löydät tämän videon myös Kirjastokaistan YouTube-sivulta:
YouTube-video

Tuottaja ja toimittaja: Riitta Taarasti
Ohjaus: Tuomas Lipponen
Kuvaus: Tuomas Lipponen ja Panu Somerma
Editointi: Toni Anttila
Grafiikat: Harri Oksanen
Musiikki: Gymnopedie No. 1 (incompetech.com)
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2013

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi