Kirjastouria osa 4: Kirsti Kekki

Kirsti Kekki ja Päivi Jokitalo käyvät ohjelmassa läpi Kirstin työuraa opetus- ja kulttuuriministeriössä, jossa Kirsti työskenteli vuosina 1998-2011. Kirsti Kekki on visionäärinen virkamies, joka on huolehtinut kirjastolainsäädännön ajanmukaisuudesta kirjastojen kehityksen turvaajana unohtamatta pientenkään kuntien kirjastoja. Ennen opetus- ja kulttuuriministeriössä kulttuuriasiainneuvoksena työskentelyään Kirsti toimi pitkään mm. yleisissä kirjastoissa ja Uudenmaan ja Etelä-Suomen lääninhallituksissa kirjastotoimesta vastaavana tarkastajana.
Kirjastokaistan Kirjastouria on ohjelmasarja, jossa pitkän kirjastouran tehneet henkilöt kertovat kymmenminuuttisissa ohjelmissa urastaan sekä ajatuksistaan kirjastoista ja ylipäätään maailmanmenosta. Pureudumme kiireen keskellä liian herkästi vain tähän hetkeen tai visioimme tulevaa emmekä huomaa, että aiempien vuosien ja vuosikymmenien tapahtumilla ja niiden aikana alalla vaikuttaneilla kollegoilla on meille paljon arvokkaita kokemuksia kerrottavanaan. Kirjastouria-sarja luo siltaa menneen, nykyhetken ja tulevan välille tarjoilemalla ajallisia sukelluksia kirjastoalaan upeiden kollegojemme kokemusten ja tarinoiden kautta.

Lisätietoa:
Opetus- ja kulttuuriministeriön kotisivut

Toimittaja: Päivi Jokitalo
Tuottaja: Riitta Taarasti
Kuvaus ja editointi: Tuomas Lipponen
Grafiikat: Harri Oksanen
Kuvauspäivä: 24.2.2012

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi