Kirjastodebatti kirjastotilojen käytöstä

Mitä kirjastotiloissa voi tehdä? Millaista toimintaa siellä saa järjestää? Missä kulkevat rajat vai tarvitaanko rajoja lainkaan?

Kirjastokaista ja Entressen kirjasto tuottavat yhteistyössä Kirjastodebatti-sarjaa. Kirjastodebatit järjestetään avoimina yleisötilaisuuksina Entressen kirjastossa Espoossa. Ensimmäinen Kirjastodebatti järjestettiin 25.3.2011. Debatin isäntänä toimi Jani Nieminen Entressestä. Hänen vierainaan keskustelemassa ensimmäisessä kirjastodebatissa olivat Heikki Poroila Vantaan kaupunginkirjastosta sekä Jaakko Sannemann Espoon kaupunginkirjastosta. Ohjelmakoosteessa teräviä näkökulmia ja pohdintaa kirjastotilojen käytöstä.

Katso myös:
Entressen kirjasto Helmet.fi:ssä

Juontaja: Jani Nieminen
Tuottaja: Riitta Taarasti
Kuvaus: Olli Myyrä ja Tuomas Lipponen
Editointi: Tuomas Lipponen
Grafiikat: Harri Oksanen
Kuvauspäivä: 25.3.2011
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2011

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

1 kommentti

  1. Ei kirjastot pärjää tulevaisuudessa ellei niissä ole tekemistä. Liian kauas ei kuitenkaan saa mennä, sillä kirjastojen kuuluu pysyä kirjastoina. Ilmaisia tilaisuuksia ja tilaa lainattavien matskujen lisäksi. Sellainen kirjaston on hyvä.

Kommentoi