Katri Kirkkopelto: Mollistavia mietteitä, kuvakirjoja suurella tunteella. Kuvakirjailijan puheenvuoro

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kuvittaja, lastenkirjailija Katri Kirkkopelto pitää esityksen “Mollistavia mietteitä, kuvakirjoja suurella tunteella. Kuvakirjailijan puheenvuoro. ”Luento on osa IBBY Finland ry:n ”Mielen kielellä” -seminaaria, joka pidettiin kansainvälisenä lukutaidon päivänä 8.9.2023 Pasilan kirjaston auditoriossa. Katri Kirkkopellon esityksen lopuksi IBBY Finlandin puheenjohtaja Demi Aulos esittää Kirkkopellolle ennakkoon saapuneita katsojakysymyksiä. Mukana on myös yleisökysymyksiä Pasilan kirjaston auditoriosta.

Lasten- ja nuortenkirjaseminaarissa käsiteltiin mielen hyvinvointia ja sen tukemista kirjallisuuden, lukemisen ja sanataiteen keinoin. Seminaari koostui kolmesta puheenvuorosta sekä paneelikeskustelusta. Tilaisuuden juontajana toimi IBBY Finlandin puheenjohtaja Demi Aulos. Seminaari oli suunnattu lasten- ja nuorten kirjallisuusalan ja kasvatusalan ammattilaisille, lasten- ja nuortenkirjallisuudesta kiinnostuneille sekä lapsiperheiden vanhemmille.

Seminaarin järjestäjä on IBBY Finland ry. IBBY Finland on lasten- ja nuortenkirjallisuuden ystävien järjestö, joka tekee vapaaehtoisvoimin töitä lukuilon, lukemisen ja laadukkaan lasten- ja nuortenkirjallisuuden puolesta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Lisätietoja:
Mielen kielellä -seminaarin kaikki esitykset
Seminaarin ohjelma IBBYn sivuilla
Katri Kirkkopellon Mollin maailma -sivut

IBBYn aiempien vuosien seminaarien esitykset:
Kirja mielessä -seminaari (2022)
Lastenkirjan monet kielet -seminaari (2021)
Lasten ja nuorten tietokirjat lukuilon edistäjänä -seminaari (2020)

Stream: Mikko Helander ja Joonas Nevalainen
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista, 2023

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi