Antti Tuomainen: Pikku Siperia

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Antti Tuomainen kertoo kirjastaan Pikku Siperia (Like, 2018). Pikku Siperia on kirja epäuskosta ja uskosta, rakkaudesta ja kuolemasta sekä avioliitosta, jumalasta ja maailmankaikkeudesta, kuvailee Tuomainen. Marko Gustafssonin haastattelussa Tuomainen kertoo myös mikä johdatti ja kannusti hänet aikanaan kirjailijan uralle. Kuulemme myös mielenkiintoisia detaljeja aiemmista teoksista. Miten huumorin tuominen, aiemmin tummia noir-kirjoja kirjoittaneen kirjailijan, kirjoihin otettiin vastaan? Haastattelu on kuvattu Kallion kirjaston Dekkarikirjastossa 18.9.2018.

Mies autossaan kiitää synkissä aikeissa lumisen Hurmevaaran syrjäisellä tiellä, kun taivas valaistuu ja autoon jysähtää arvokkaaksi osoittautuva meteoriitti. Samaan aikaan pastori Joel Huhta käy läpi elämänsä pahinta kriisiä, ja monet kylässä näkevät meteoriitissa tilaisuutensa muuttaa kohtalon kulku. Pikku Siperia on rikosromaani ja mustaakin mustempi komedia uskosta ja epäuskosta, inhimillisistä pyrkimyksistä ja ihmistä suuremmista kysymyksistä. (Lähde: Like)

Lisätietoja:
Antti Tuomainen Kirjasampo.fi:ssä
Antti Tuomainen Kirjastokaistalla
Pikku Siperia Kirjan jäljillä -blogissa
Vuoden Johtolanka -palkinto 2011 Antti Tuomaiselle
Kaikki Kirjailijakohtaamisia Dekkarikirjastossa -haastatteluvideot

Toimittaja: Marko Gustafsson
Kuvaajat: Panu Somerma ja Mikko Helander
Editointi: Panu Somerma
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2018

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

1 kommentti

  1. Sydämellinen Kiitos. Olen nähnyt ainoastaan kuvia, joista luonut mielikuvaa persoonallisuudestasi. Mielestäni olet juuri tyyppiä, joka menee Maailmalla, pidetään ja luetaankin. Kirjasi on tarttuvia. Olisi ehkä mukava keskustella, Ideoita. Syventää asioita. Upea avaus on ulkomaille, Onnea ja Menestyt varmasti, olet ahkera ja fiksu. Osaat myöskin huumoria. Mustassa maailmassa hymykin on ravitsevaa. Nautittavaa. Toivotan Terveyttä ja Kaikkea Hyvää. Hyviä Kontakteja. Tarvitaan.

Kommentoi