Anne Kosonen ja Hanna-Liisa Koistinen-Purps: Sote-uudistus on täällä, puheenvuoro Mikkelin kaupungilta

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kirjastovirkailija Anne Kosonen ja varhaisen tuen koordinaattori Hanna-Liisa Koistinen-Purps Mikkelin kaupungilta kertovat Mikkelin lapsiperheiden kohtaamispaikka Kopasta. Esitys on esimerkkipuheenvuoro kirjastosta AVI Kirjastotoimen 23.3.2022 järjestämässä ”Sote-uudistus on täällä – onko kirjastosi valmiina” -webinaarissa. Esityksen jälkeen tilaisuuden juontaja, ylitarkastaja Marko Ojala Etelä-Suomen aluehallintovirastosta keskustelee Anne Kososen ja Hanna-Liisa Koistinen-Purpsin kanssa ja käy läpi chatin kautta tulleita kysymyksiä ja kommentteja.

Avoimeen kohtaamispaikka Koppaan ovat tervetulleita kaikki lapset, heidän perheensä ja läheisensä. Kohtaa¬mispaikassa perheet voivat viettää aikaa yhdessä, lapset voivat leikkiä ja vanhemmat tavata muita van¬hempia, jakaa kokemuksia ja saa¬da vertaistukea. Toiminta on kai¬kille avointa ja maksutonta. Avoin kohtaamispaikka on Mikkelin pääkirjastolla.

Tiedätkö, mikä sote-uudistus on? Tiedätkö, mitä sote-uudistus tarkoittaa kirjastoille? Tiedätkö, miten sote-uudistus vaikuttaa hyvinvointityöhön? AVI Kirjastotoimen järjestämässä koulutuksessa pyrittiin löytämään vastauksia näihin kysymyksiin. ”Sote-uudistus on täällä – onko kirjastosi valmiina” -webinaarissa oli puhumassa useita asiantuntijoita opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta ja Kuntaliitosta. Lisäksi mukana oli esimerkkejä kirjastojen näkökulmasta. Tilaisuuden juontajana toimi ylitarkastaja Marko Ojala Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Lue lisää:
Kaikki Sote-uudistus on täällä -webinaari esitykset
Tietoa sote-uudistuksesta
Tietoa Kohtaamispaikka Kopasta Mikkelin kaupungin sivuilla

Stream: Mikko Helander, Joonas Nevalainen ja Panu Somerma
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista, 2022

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi