Tuomo Mannonen: Digital Travellers -hankekokemuksia

Tuomo Mannonen Suomen kirjastoseurasta pitää esityksen ”Digital Travellers -hankekokemuksia”. Esitys on osa Kirjastoseuran 16.6.2021 järjestämää ”Kansainvälisyys ja kirjastot” -webinaaria.

Kansainvälinen toiminta avaa uusia mahdollisuuksia, kasvattaa ymmärrystä sekä lisää yhteistyötä ja oppimismahdollisuuksia yli rajojen. Joskus kansainvälinen verkostoituminen voi tuntua myös haastavalta, ja kalliilta. Kansainvälisyys ja kirjastot -webinaari tarjoaa konkreettisia vinkkejä, inspiroivia tarinoita sekä oivaltavia tuloksia kansainvälisestä hankkeesta. Mukana myös puheenvuoro IFLA:n toiminnasta.

Kirjastoseura järjestää yhteistyössä Kirjastokaistan kanssa kolmen jakson mittaisen webinaarisarjan kevään 2021 aikana. Webinaarien sisällöllisestä suunnittelusta vastasi Kirjastoseuran tuottaja Pirjo Soininen. Tässä kolmannessa webinaarissa puhuivat Tuomo Mannosen lisäksi lisäksi Catharina Isberg Helsingborgin kaupunginkirjastosta, Rauha Maarno Suomen kirjastoseurasta ja Minna von Zansen Celiasta.

Lue lisää:
Kirjastoseuran verkkosivut
Kaikki Kansainvälisyys ja kirjastot -webinaarin suomenkieliset esitykset
Catharina Isbergin englanninkielinen esitys IFLA:sta

Stream: Panu Somerma ja Joonas Nevalainen
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2021

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi