Tommi Tapiainen: Lukuvuosi 2023 – Sateenkaaren tuolla puolen – seksuaalivähemmistöjä kaunokirjallisuudessa

Youtube-videoiden tekstityspainikkeen saat esille käynnistämällä videon.

Kirjastonhoitaja Tommi Tapiainen Jämsän kaupunginkirjastosta kertoo kaunokirjallisuudesta, jossa on aiheena seksuaalivähemmistöt. Puheenvuoro on osa ”Lukuvuosi 2023 – poimintoja aikuisten kirjallisuudesta” -päivää, jonka järjesti Tampereen kaupunginkirjaston alueellinen kehittämistehtävä eli akepike. Tommi Tapiainen piti osuutensa etänä Teamsin välityksellä.

Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastoammattilaiset esittelivät nostoja vuoden 2023 aikuisten kirjallisuudesta 1.12.2023 järjestetyssä koulutuspäivässä. Puheenvuoroihin oli valittu sisältöjä ja aineistoja laajasti tieto- ja kaunokirjallisuudesta. Kirjallisuuden ajankohtaisten ilmiöiden nostaminen on päivän keskiössä. Tampereen pääkirjaston Lehmus-salissa järjestetyssä päivässä esitellyt sisällöt auttavat toimimaan kirjaston asiakaspalvelussa, ja päivä olikin suunnattu kaikille asiakaspalvelutyötä tekeville.

Video on tuotu Kirjastokaistalle PiKen kirjastoklubin YouTube-kanavalta.

Lisätietoja:
Koulutuspäivän kaikki videot
Kirjalista (PDF)
Tampereen AKEn sivut

Katso myös aiempien vuosien vinkkaukset:
Lukuvuosi 2022
Lukuvuosi 2021
Kirjakutsut 2021
Irjan päivän kirjakutsut 2020
Kirjakutsut 2019
Kirja vieköön! 2018

Videon tuotanto: Tampereen kaupunginkirjasto

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi