TIETOKIRJA.FI – Essee – lajien välissä

Livestream-tallenne, jossa Leila Haaparanta, Tommi Melender ja Antti Nylén keskustelevat Tietokirjafestivaali TIETOKIRJA.FI:ssä aiheesta ”Essee – lajien välissä”. Haastattelijana toimii Olli Löytty.

Tietokirjafestivaali TIETOKIRJA.FI järjestettiin 28.-29.8.2019 Tieteiden talolla Helsingissä. Tietokirjallisuuden suurtapahtuman teemana oli ”Rikottuja rajoja”, ja mukana oli yli sata esiintyjää. Tapahtumassa kuultiin erilaisia paneelikeskusteluja ja haastatteluja mm. faktan ja fiktion rajankäynnistä, rakoilevasta Euroopasta, fysiikan lakien rajallisuudesta, poliittisen puheen rajoista, median murroksesta, fyysisistä rajoista ja #metoosta, arjen ilmastoteoista, työelämästä, urheilusta tietokirjoissa ja kansallisten kuvien rikkomisesta. TIETOKIRJA.FI on Tietokirjaviikon päätapahtuma. Festivaali järjestettiin seitsemättä kertaa. Kirjastokaista oli paikalla lähettämässä suorana ensimmäisen festivaalipäivän esitykset pääsalista.

Lisätietoja:
Kaikki Tietokirjallisuusfestivaalilta lähetetyt esitykset
Tietokirjallisuusfestivaali TIETOKIRJA.FI
Pirjo Hiidenmaan pääkirjoitus: Tiedon rajalla

Stream: Panu Somerma ja Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2019

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi