Riku Lehtimäki: Heinolan kaupunginkirjaston soitinlainaus

Youtube-videoiden tekstityspainikkeen saat esille käynnistämällä videon.

Teams-tallenne, jossa Riku Lehtimäki Heinolan kaupunginkirjastosta pitää esityksen ” Heinolan kaupunginkirjaston soitinlainaus”. Esitys on osa Lahden kaupunginkirjaston alueellisen kehittämistehtävän 11.11.2021 järjestämää “Kävelysauvoista kasvikuivuriin — kirjastosta lainattavat esineet” –koulutusta.

Kirjastoista voi paikkakunnasta riippuen lainata suuren kirjon tarpeellisia esineitä: urheiluvälineitä, retkeilyvarusteita, työkaluja, roskapihtejä, sähkömittareita ja jopa taidetta. Kiertotalous on kasvava ja kannatettava trendi ja kirjastoilla erinomaisesti toimiva lainausinfrastruktuuri, mutta kuuluko tavaralainaamona toimiminen kirjaston tehtäviin? Webinaarissa tarkastellaan tapausesimerkkien kautta, miten ja millä perusteilla erilaiset esineet ovat päätyneet kirjastosta lainattaviksi, kuka vastaa esineiden hankinnasta ja huollosta sekä millaisia yhteistyökuvioita lainaamistoimintaan liittyy.

Video on tuotu Kirjastokaistalle Lahden AKE:n YouTube-kanavalta.

Lisätiedot:
Koulutuspäivän kaikki esitykset
Lahden AKE: koulutusarkisto 
Lahden AKE:n YouTube-kanava

Videon tuotanto: Lahden kaupunginkirjasto, alueellinen kehittämistehtävä

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi