Lukukoira Sylvi ja lempikirjat

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Vloggaava lukukoira Sylvi esittelee lempikirjojaan. Sylviltä kysytään usein mikä on Sylvin lempikirja. Nyt se kuullaan! Sylvi esittelee myös kirjan, jossa on lukukoira sekä klassikkokirjan, jonka nimi kiehtoo Sylviä erityisesti. Mukana myös kirja, jota Sylville luettiin, kun Sylvi oli vielä pentu eikä Sylvi tiennyt vielä mikä ”hänestä tulee isona”.

Lukukoira Sylvi on töissä Kuopion kaupunginkirjastossa. Lukukoira auttaa ja innostaa lukemaan, se kuuntelee tarkasti, mutta ei piittaa virheistä. Sylvi pitää kirjoista ja kirjastosta, retkeilystä ja mökkeilystä ja on mielellään mukana monessa muussakin puuhassa. Tervetuloa seuraamaan lukukoira Sylvin vlogia!

Lukukoira Sylvi

Katso ja lue lisää:
Lukukoira Sylvin kaikki videot
Lukukoira Sylvin Kuono kirjassa -blogi
Lukukoira Sylvin videot YouTubessa
Lukukoira Sylvin videot Vimeossa

Löydät tämän videon myös muista kirjastokaistan kanavista:
Facebook-video
YouTube-video

Käsikirjoitus: Liisa Rossi
Kuvaus ja editointi: Maarit Ilmola
Musiikki: http://www.bensound.com/
Tuottaja: Liisa Rossi
Tuotanto: Kuopion kaupunginkirjasto

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

2 kommenttia

  1. hei aika paljon kyllä ihmiset lukee näitä kirjoja ja itse luen myös näitä kirjoja kyllä aatelin mennä ensi viikon tiistaina tuonne rauman pää kirjkastoon lukemaan näitä kirjoja joo sitten johonkin aikaa joo eipä nyt muuta kuin moikka moi toivo mies raumalta päin

  2. hei oikein oikein tosi hyvä että raumalla on tuo oikein oikein tosi hieno kirasto jossa saa lukea myös kirjoja kyllä näin on joo ja ei muuta kuin moikka moi

Kommentoi