Rebekka Pilppula: Kirjastojen näkyvyys – miksi ja miten? -koulutuspäivän avaus

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula Turun kaupunginkirjastosta pitää ”Kirjastojen näkyvyys: miksi ja miten?” -koulutuspäivän tervetuliaispuheenvuoron. Esitys on osa Turun AKEn 18.2.2021 järjestämää kirjastojen näkyvyyteen keskittynyttä koulutuspäivää. Koulutuspäivä koostui aamupäivän luento-osuudesta sekä iltapäivän työpajaosuudesta. Kirjastokaista oli kumppanina mukana webinaarina toteutetussa aamupäivän luento-osuudessa.

”Kirjastojen näkyvyys: miksi ja miten?” -koulutuspäivässä puhuivat Rebekka Pilppulan lisäksi, Kirjastoseuran toiminnanjohtaja Rauha Maarno, kirjastoalan moniosaaja ja kysytty kouluttaja Päivi Jokitalo sekä johtava viestintäkonsultti Anna Koivisto Viestintätoimisto Telegraafista.

AKE on lyhenne, jota käytetään alueellisesta kehittämistoiminnasta. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueellista kehittämistehtävää hoitaa Turun kaupunginkirjaston AKE-väki eli Turun AKE. Maassamme on yhteensä yhdeksän AKE-aluetta ja lisäksi toimii valtakunnallinen kehittämisyksikkö, VAKE.

Lisätietoja:
Kirjastojen näkyvyys -webinaarin esitykset
Turun AKE Lounais-Suomen kirjastojen extranetissa
Vaski-verkkokirjasto

Stream: Panu Somerma ja Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2021

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi