Rauha Maarno: Kirjastoseura esittelee kuntavaalikampanjansa

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kirjastoseuran toiminnanjohtaja Rauha Maarno esittelee Kirjastoseuran kuntavaalikampanjan. Maarno esittelee myös kampanjasivut. Sivuilta löytyy testi, jolla voi selvittää, mikä vastaajalle on kirjastossa tärkeintä. Kirjastoseura toivoo, että testitulokset jaetaan Facebookiin, jolla edistetään testin näkyvyyttä kuntavaaliehdokkaille. Esitys on osa Kirjastoseuran 10.2.2021 järjestämää Kuntavaikuttaminen ja kirjastot -webinaaria. Webinaarissa pureuduttiin siihen, miten kirjastot saadaan näkyviin kuntavaaleissa.

Kirjastoseura järjestää yhteistyössä Kirjastokaistan kanssa kolmen jakson mittaisen webinaarisarjan kevään 2021 aikana. Webinaarien sisällöllisestä suunnittelusta vastasi Kirjastoseuran tuottaja Pirjo Soininen. Tässä ensimmäisessä webinaarissa puhuivat Rauha Maarnon lisäksi Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki ja Espoon kirjastopalveluiden johtaja Jaana Tyrni. Lisäksi webinaarissa kuultiin Demos Helsingin konsultin Maria Malhon puheenvuoro kirjastojen merkittävyydestä kunnissa ja yhteiskunnassa.

Lue lisää:
Kirjastoseuran Tärkeintä kirjastossa -kampanjasivusto
Kirjastoseuran materiaalipankki
Kaikki Kuntavaikuttaminen ja kirjastot -webinaarin esitykset

Stream: Panu Somerma ja Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2021

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi