Pekka Sauri Prosak-proosaklubilla

Pekka Sauri esiintyi joulukuun 2014 Nuoren Voiman Liiton Prosak-proosaklubilla Kansallisteatterin Lavaklubilla Helsingissä. Videossa Marko Gustafsson haastattelee Sauria, joka lukee myös katkelmia hänen esikoisromaanistaan ”Parempaa kuin seksi”.
Pekka Sauri on koulutukseltaan filosofian tohtori ja psykologi ja työskennellyt Helsingin apulaiskaupunginjohtajana vuodesta 2003 lähtien. Sauri on aiemmin julkaissut tietokirjoja. Hänen esikoisromaaninsa ”Parempaa kuin seksi” ilmestyi syyskuussa 2014 (Kaiku Books). Tämä fiktiivinen proosateos käsittelee Suomen lähihistoriaa ja Vihreän liiton alkuvaiheita.
Kirjastokaistan tuottamat proosaklubivideot ovat katsottavissa myös Yle Areenassa.

Prosak-klubeja järjestettiin vuosina 2008-2017. Aluksi proosaklubit pidettiin ravintola Dubrovnikissa, josta ne siirtyivät syksyllä 2012 Kansallisteatterin Lavaklubille. Kirjastokaista tuli mukaan kuvaamaan klubit tammikuussa 2010 ja oli mukana vuoden 2016 loppuun saakka.

Lisätietoa:
Kaikki Prosak-proosaklubivideot
Pekka Sauri Wikipediassa
Prosak-proosaklubivideot Yle Areenassa

Kuvaus: Panu Somerma ja Tuomas Kytöniemi
Editointi: Mikko Helander
Grafiikat: Harri Oksanen
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2014

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi