Päivi Almgrenin ja Päivi Jokitalon teos Kirjasto 2011 tulvii kirjastotyön mausteita

Päivi Almgrenin ja Päivi Jokitalon Kirjasto 2011 on yksi Avaimen syyskauden 2010 kirjastoalan virkeistä uutuuskirjoista. Tekijät itse luonnehtivat kirjaa vihjekirjaksi, joka ei pelasta kirjastoja, mutta esittelee valopilkkuja ja kirjastotyön mausteita, joiden he toivovat innostavan ja ilahduttavan lukijaa. Päivit kertovat kirjastaan haastattelussa, joka on tehty Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Ravintola Sivukirjastossa.

Päivi Almgren ja Päivi Jokitalo ovat kolunneet niin fyysisesti kuin virtuaalisestikin maailman kirjastoja ja tavanneet alan kansainvälisiä huipputekijöitä. Tuloksena on idea- ja virikekirja kirjastoissa työskenteleville ja kirjastotyön kanssa tekemisissä oleville ihmisille. Kirjasto 2011 esittelee raikkaasti tapahtumia, palvelumuotoja, markkinointikeinoja, kumppanuuksia, kehittämishankkeita ja kohderyhmille avautumista – käytäntöjä, jotka ovat olleet menestystarinoita kirjastoissa joissakin päin maailmaa. (Tekstin lähde: Avain)

Lisätietoa:
Tietoa teoksesta Avaimen sivuilla
Katso lisää videoita kirjastoalan ammattikirjallisuudesta

Toimittaja: Riitta Taarasti
Alkuspiikki: Aapo Rikala
Kuvaus ja editointi: Tuomas Lipponen
Kuvauspäivä: 20.8.2010

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

2 kommenttia

Kommentoi