Kirjastokaista Kirjastojen nettitv & -radio

Päivi Almgrenin ja Päivi Jokitalon teos Kirjasto 2011 tulvii kirjastotyön mausteita

Päivi Almgrenin ja Päivi Jokitalon Kirjasto 2011 on yksi Avaimen syyskauden 2010 kirjastoalan virkeistä uutuuskirjoista. Tekijät itse luonnehtivat kirjaa vihjekirjaksi, joka ei pelasta kirjastoja, mutta esittelee valopilkkuja ja kirjastotyön mausteita, joiden he toivovat innostavan ja ilahduttavan lukijaa. Päivit kertovat kirjastaan haastattelussa, joka on tehty Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Ravintola Sivukirjastossa.

Lisätietoa:
Tietoa teoksesta Avaimen sivuilla

Toimittaja: Riitta Taarasti
Alkuspiikki: Aapo Rikala
Kuvaus ja editointi: Tuomas Lipponen
Kuvauspäivä: 20.8.2010

2 kommenttia

1. Sivukirjasto niminen ravintola. Hieno nimi! Ja kirjojakin näyttää olevan. Tuskinpa sentään lainattavia 🙂