Niina Saukko: TEAviisarin kulttuuri – tiedonkeruun keskeisiä tuloksia tietojen hyödyntämisen näkökulmasta

Livestream-tallenne, jossa Niina Saukko THL:stä pitää esityksen ”TEAviisarin kulttuuri – tiedonkeruun keskeisiä tuloksia tietojen hyödyntämisen näkökulmasta”. Esitys on osa ”TEAviisari ja kulttuurin sekä kirjastojen hyvinvointivaikutukset” -koulutuspäivää, jonka aluehallintovirasto järjesti 6.2.2020 Pasilan kirjaston auditoriossa.

TEAviisari on työväline kunnille ja kouluille. Tiedot kuvaavat terveydenedistämisaktiivisuutta eli kunnan toimintaa asukkaidensa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos julkaisi syksyllä 2019 ensimmäisen kulttuurin TEAviisarin tulokset. Niistä selviävät kuntien aktiivisuus ja toimenpiteet kulttuurin hyvinvointivaikutusten rakentamiseksi. Kulttuurin TEAviisari sisältää myös kirjastoa koskevia indikaattoreita. AVIen järjestämässä koulutuspäivässä tutustuttiin kulttuurin TEAviisarin avoimen verkkopalvelun käyttöön ja tuloksiin. Lisäksi kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja kulttuurin hyvinvointivaikutuksista sekä tapausesimerkit tapausesimerkit kahdesta erikokoisesta kirjastosta.

Lisätietoja:
TEAviisari-koulutuspäivän kaikki esitykset
TEAviisari
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL

Stream: Panu Somerma ja Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2020

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi