Minttu Luomala ja Katja Pietilä: Kuinka tavoittaa nuoria somessa?

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Minttu Luomala ja Katja Pietilä Oulun kaupunginkirjastosta pitävät esityksen ”Kuinka tavoittaa nuoria somessa”. Esitys on osa Kirjastoseuran 14.4.2021 järjestämää ”Sosiaalinen media ja kirjastot” -webinaaria.

Monikanavainen sosiaalinen media tarjoaa matalan kynnyksen tavoittaa asiakkaita, viestiä tärkeistä asioista, tarjota kirjavinkkejä, tiedottaa palveluista ja olla ylipäätään läsnä ihmisten elämässä nyt, kun kirjastoissa ei voi toistaiseksi viettää aikaa. Kuinka sometyöskentelyä voi toteuttaa monipuolisesti ja tehokkaasti? Mitkä ovat parhaimmat vinkit kirjastojen näkökulmasta somessa toimimiseen ja kuinka somessa voi tavoittaa nuoria? Muun muassa näihin kysymyksiin ”Sosiaalinen media ja kirjastot” -webinaarin esitykset tarjoavat pohdintoja ja vastauksia.

Kirjastoseura järjestää yhteistyössä Kirjastokaistan kanssa kolmen jakson mittaisen webinaarisarjan kevään 2021 aikana. Webinaarien sisällöllisestä suunnittelusta vastasi Kirjastoseuran tuottaja Pirjo Soininen. Tässä toisessa webinaarissa puhuivat Minttu Luomalan ja Katja Pietilän lisäksi Pauliina Mäkelä Viestintä-Pirittasta sekä Henriika Tulivirta Sivupiiristä.

Lue lisää:
Nuorten kirjasto Oulun kaupunginkirjaston sivuilla
Kirjastoseuran verkkosivut
Kaikki Sosiaalinen media ja kirjastot -webinaarin esitykset

Stream: Panu Somerma, Mikko Helander ja Joonas Nevalainen
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2021

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi