Minna von Zansen: Henkilökohtaisella työmatkalla kansainvälisyyteen

Minna von Zansen Celiasta pitää esityksen ”Henkilökohtaisella työmatkalla kansainvälisyyteen”. Esitys on osa Kirjastoseuran 16.6.2021 järjestämää ”Kansainvälisyys ja kirjastot” -webinaaria.

Kansainvälinen toiminta avaa uusia mahdollisuuksia, kasvattaa ymmärrystä sekä lisää yhteistyötä ja oppimismahdollisuuksia yli rajojen. Joskus kansainvälinen verkostoituminen voi tuntua myös haastavalta, ja kalliilta. Kansainvälisyys ja kirjastot -webinaari tarjoaa konkreettisia vinkkejä, inspiroivia tarinoita sekä oivaltavia tuloksia kansainvälisestä hankkeesta. Mukana myös puheenvuoro IFLA:n toiminnasta.

Kirjastoseura järjestää yhteistyössä Kirjastokaistan kanssa kolmen jakson mittaisen webinaarisarjan kevään 2021 aikana. Webinaarien sisällöllisestä suunnittelusta vastasi Kirjastoseuran tuottaja Pirjo Soininen. Tässä kolmannessa webinaarissa puhuivat Minna von Zansen lisäksi Catharina Isberg Helsingborgin kaupunginkirjastosta sekä Rauha Maarno ja Tuomo Mannonen Suomen kirjastoseurasta.

Lue lisää:
Kirjastoseuran verkkosivut
Celian verkkosivut
Kaikki Kansainvälisyys ja kirjastot -webinaarin suomenkieliset esitykset
Catharina Isbergin englanninkielinen esitys IFLA:sta

Stream: Panu Somerma ja Joonas Nevalainen
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2021

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi