Minna Rimpilä: Rivien välistä –yläkoululaisten vinkkaustapahtuma

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kulttuurituottaja Minna Rimpilä Helsingin kaupunginkirjastosta pitää esityksen ”Rivien välistä –yläkoululaisten vinkkaustapahtuma”. Rivien välistä –vinkkaustapahtuma on 7. luokille kehitetty palvelu, jossa kirjoja vinkataan teatterin ja median keinoin. Rivien välistä –tapahtuma sisältää esityksellisen kirjavinkkauksen sekä tietysti kirjoja ja niihin liittyvää osallistavaa toimintaa. Vinkkaustapahtuman tavoitteena on innostaa kaikenlaisia nuoria kirjojen ja lukemisen pariin. Miten homma toimii käytännössä? Minna Rimpilän puheenvuorossa lisää! Esityksen lopuksi mukaan liittyvät Mervi Heikkilä ja Emilia Koski, joiden kanssa Minna purkaa chatista tulleita katsojien kysymyksiä.

Lokakuun 2021 aikana Kirjastokaistalla julkaistaan ”Rivien välistä” -videoita, jotka on tuotettu kaikkien yhteiseen käyttöön.

Esitys on osa Lukulystit / Läsfest -webinaaria, joka järjestettiin 15.-16.9.2021. Keskiviikon 15.9. suomenkielisessä ja torstain 16.9. ruotsinkielisessä webinaarissa esillä oli laaja kattaus hankkeita, käytänteitä ja tutkimustietoa meiltä ja maailmalta. Seminaarin järjesti Seinäjoen kaupunginkirjasto, jolla on lasten ja nuorten lukemista edistävien kirjastopalvelujen valtakunnallinen erityistehtävä. Lukulystit / Läsfest -webinaari järjestettiin ensimmäisen kerran marraskuussa 2020, ja silloinkin Kirjastokaista on Seinäjoen kaupunginkirjaston erityistehtävä kumppanina lähettämässä kaksipäiväisen webinaarin suorana.

Kuva naisesta, jolla on pitkät punaiset hiukset.

Lisätiedot:
STT-tiedote Rivien välistä -tapahtumista
Lanu-sivut Kirjastot.fi:ssä
Lukulystit 2021 kaikki suomenkieliset esitykset
Lukulystit 2020 kaikki suomenkieliset esitykset
Läsfest 2020 kaikki ruotsinkieliset esitykset

Stream: Mikko Helander, Panu Somerma ja Joonas Nevalainen
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2021

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi