Mielen kielellä – lasten- ja nuortenkirjaseminaarin alkusanat

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

IBBY Finland ry:n puheenjohtaja Demi Aulos avaa ”Mielen kielellä” -seminaarin, joka pidettiin kansainvälisenä lukutaidon päivänä 8.9.2023 Pasilan kirjaston auditoriossa. Mukana aloitusosuudessa ovat myös seminaarityöryhmän jäsenistä Noora Miettinen ja Minna Saarela.

Lasten- ja nuortenkirjaseminaarissa käsiteltiin mielen hyvinvointia ja sen tukemista kirjallisuuden, lukemisen ja sanataiteen keinoin. Seminaari koostui kolmesta puheenvuorosta sekä paneelikeskustelusta. Tilaisuuden juontajana toimi IBBY Finlandin puheenjohtaja Demi Aulos. Seminaari oli suunnattu lasten- ja nuorten kirjallisuusalan ja kasvatusalan ammattilaisille, lasten- ja nuortenkirjallisuudesta kiinnostuneille sekä lapsiperheiden vanhemmille.

Seminaarin järjestäjä on IBBY Finland ry. IBBY Finland on lasten- ja nuortenkirjallisuuden ystävien järjestö, joka tekee vapaaehtoisvoimin töitä lukuilon, lukemisen ja laadukkaan lasten- ja nuortenkirjallisuuden puolesta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Lisätietoja:

Lisätietoja:
Mielen kielellä -seminaarin kaikki esitykset
Seminaarin ohjelma IBBYn sivuilla
Katri Kirkkopellon Mollin maailma -sivut

IBBYn aiempien vuosien seminaarien esitykset:
Kirja mielessä -seminaari (2022)
Lastenkirjan monet kielet -seminaari (2021)
Lasten ja nuorten tietokirjat lukuilon edistäjänä -seminaari (2020)

Stream: Mikko Helander ja Joonas Nevalainen
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista, 2023

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi