Markku Huttunen: Avoin data ja vaikuttavuus

Live-streamtallenne ”Vaikuta tai kuole” -seminaarista, jossa tietopalvelupäällikkö Markku Huttunen Tilastokeskuksesta piti esityksen ”Avoin data ja vaikuttavuus”.

Kirjastotoiminnan vaikuttavuuden arviointiryhmä järjesti Vaikuta tai kuole – arvoa vaikutavuudesta -seminaarin näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iirksessä 25.9.2017. Kirjastopalvelujen arviointi on murroksessa, koska kirjastojen toiminta ja nykyiset arviointiperusteet muuttuvat. Koska kaikkea toimintaa ei voi mitata tilastoilla ja määrällisesti, tarvitaan myös laadullista arviointia ja siihen soveltuvia mittareita. Parhaiden käytäntöjen tunnistaminen ja kirjastojen yhteisen näkemyksen löytäminen arvioinnissa on tärkeää kirjastosektoreiden (yleiset kirjastot, yliopistokirjastot ja Kansalliskirjasto, ammattikorkeakoulukirjastot ja erikoiskirjastot) arviointiyhteistyön kehittämisessä.

Lisätietoja:
Vaikuta tai kuole -seminaarin ohjelma Kansalliskirjaston sivuilla
Tilastokeskuksen sivut

Kuvaus: Panu Somerma
Kuvamiksaus: Mikko Helander
Grafiikat: Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2017

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi