Maija Hupli: Yle ja kirjastot muuttuvassa mediamaailmassa

Livestream-tallenne, jossa päällikkö Maija Hupli Yle Arkistojulkaisutoimituksesta pitää esityksen ”Yle ja kirjastot muuttuvassa mediamaailmassa”. Esitys on osa aluehallintoviraston ”Kirjastojen lakipäivä IV – Tekijänoikeuksista, sopimuksista ja korvauksista” -koulutuspäivää, joka pidettiin 29.11.2019 Pasilan kirjaston auditoriossa.

Yle Areenan kautta esitettävät suorat tv- ja radiolähetykset (simulcasting) rinnastuvat tv-lähetyksiin, jolloin myös niitä voi vapaasti katsoa julkisissa tiloissa. Sen sijaan Areenasta on demandina katsottavissa olevia ohjelmia ei voida vapaasti esittää julkisissa tiloissa, vaan niiden esittäminen edellyttää luvan.

Koulutuspäivässä kuultiin ajankohtaisia puheenvuoroja ja tietoiskuja Kopioston, Sanaston ja YLEn edustajilta. Lisäksi Harto Pönkä luennoi monilukutaidon osaamisen tärkeydestä̈ sosiaalisessa mediassa. Pönkä pohtii esityksessään myös ilmaisen verkkosisällön käyttöä kirjastoissa ja opetuksessa. Tilaisuuden juontajana toimi kirjastotoimen ylitarkastaja Mika Mustikkamäki Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta.

Lisätietoja:
Elävä arkisto
Yle Areena
Koulutuspäivän kaikki esitykset

Stream: Panu Somerma ja Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2019

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi