Kirsti Länsikallio ja Henna Rantasaari: Sote-uudistus on täällä, puheenvuoro Seinäjoen kaupungilta

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio ja hyvinvointikoordinaattori Henna Rantasaari Seinäjoen kaupungilta kertovat Seinäjoen kaupungin hyvinvointisuunnitelmasta 2021-2025. Esitys on esimerkkipuhenvuoro kirjastosta AVI Kirjastotoimen 23.3.2022 järjestämässä ”Sote-uudistus on täällä – onko kirjastosi valmiina” -webinaarissa. Esityksen jälkeen tilaisuuden juontaja, ylitarkastaja Marko Ojala Etelä-Suomen aluehallintovirastosta keskustelee Kirsti Länsikallion ja Henna Rantasaaren kanssa ja käy läpi chatin kautta tulleita kysymyksiä ja kommentteja.

Tiedätkö, mikä sote-uudistus on? Tiedätkö, mitä sote-uudistus tarkoittaa kirjastoille? Tiedätkö, miten sote-uudistus vaikuttaa hyvinvointityöhön? AVI Kirjastotoimen järjestämässä koulutuksessa pyrittiin löytämään vastauksia näihin kysymyksiin. ”Sote-uudistus on täällä – onko kirjastosi valmiina” -webinaarissa oli puhumassa useita asiantuntijoita opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta ja Kuntaliitosta. Lisäksi mukana oli esimerkkejä kirjastojen näkökulmasta. Tilaisuuden juontajana toimi ylitarkastaja Marko Ojala Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Lue lisää:
Kaikki Sote-uudistus on täällä -webinaari esitykset
Tietoa sote-uudistuksesta
Seinäjoen kaupungin sivut

Stream: Mikko Helander, Joonas Nevalainen ja Panu Somerma
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista, 2022

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Tagit

Kommentoi