Kirjavinkkaus: Becky Albertalli – Minä, Simon, Homo Sapiens

CC-painike: ohjelmaan saatavilla tekstitys.

Vinkkari Annukka Saramäki Hervannan kirjastosta Tamperaalta vinkkaa luettavaa nuorille. Lukuvinkkinä Becky Albertallin ”Minä, Simon, Homo Sapiens” (Otava, 2017). Kirjan on suomentanut Lotta Sonninen.

Onko kaikkien pakko tulla kaapista? Riemastuttava ja sympaattinen romaani Simonista, jonka elämä menee mullin mallin, kun hänen salainen ihastuksensa uhkaa paljastua.
16-vuotias Simon inhoaa kaikenlaista draamaa, eikä ole ulkona kaapista homoutensa suhteen. Sitten sähköpostiviesti joutuu väriin käsiin, ja Simonin on astuttava pois mukavuusalueeltaan. Pelissä on mahdollisuus onneen ihastuttavan ja hämmentävän pojan kanssa – pojan, jota Simon ei ole koskaan tavannut. (Tekstin lähde: Otava)

Video on tuotu Kirjastokaistalle Tampereen kaupunginkirjaston YouTube-kanavalta.

Lisää Annukka Saramäen lukuvinkkivideoita YouTubessa
Teos Sivupiirissä