Kirjahyrrä Lastenkirjallisuusfestivaali 2016

CC-painikkeen ollessa näkyvissä, voit valita itse tekstityksen.

Kirjahyrrä Lastenkirjallisuusfestivaali järjestetään Naantalissa 18.-21.5.2016. Kirjahyrrä on ainoa maassamme järjestettävä, pelkästään lastenkirjallisuuteen keskittyvä tapahtuma. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Kymmenien esitysten ja suuren esiintyjäjoukon myötä se levittäytyy kaikkialle Naantalin kaupungissa; saleihin, kirjastoon, museoon, kahviloihin ja kaduille. Kirjahyrrä on näin paitsi kirjallisuus- myös kaupunkitapahtuma, joka antaa elämyksiä niin Naantalin asukkaille kuin kaupungissa vierailevillekin.

Ennen kaikkea Kirjahyrrä on lapsille ja aikuisille suunnattu tapahtuma, joka haluaa välittää lukemisen ja tarinankertomisen, kirjojen ja tarinoiden taikaa kaikille. Festivaalin tavoitteena on herättää kävijöissä ilon ja riemun tunteita, ja kertoa kaikesta siitä, mistä kirjallisuus on tehty: unohtumattomista hetkistä kielen ja tarinoinnin seurassa.

Neljän festivaalipäivän aikana lapset tapaavat suosikkikirjailijoitaan, tutustuvat uusiin, kuulevat satuja, juttuja, loruja ja seikkailuja ja pääsevät kokeilemaan itsekin kertomisen huumaa. Lasten vanhemmille tarjolla on mielenkiintoista tietoa lastenkirjallisuuden uusimmista tuulista ja siitä, miten tarinoita tänään tehdään ja miksi lukeminen on tärkeää. Teatteria, musiikkia tai elokuvaakaan emme ole unohtaneet. Tartu siis kiinni hyrrään ja anna sen pyöräyttää sinut mukanaan lastenkirjallisuuden maailmaan! Tapahtuman suojelijana toimii Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio.

Lisätietoja:
Kirjahyrrä Lastenkirjallisuusfestivaali

Video: Mikko Helander
Spiikit: Mikko Helander ja Riitta Taarasti
Kirjahyrrä-logo: Kristiina Turtonen
Musiikki: ”All The Pieces Come Together” by Dave Depper (http://www.needledrop.co/artists/dave-depper)
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2016

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi