Katri Siltanen: Lukuvuosi 2023 – Tarinoita ulkopuolisuudesta

Youtube-videoiden tekstityspainikkeen saat esille käynnistämällä videon.

Informaatikko Katri Siltanen Jyväskylän kaupunginkirjastosta kertoo kirjoista, joissa kuvataan ulkopuolisuutta, toiseutta ja yksinäisyyttä. Puheenvuoro on osa ”Lukuvuosi 2023 – poimintoja aikuisten kirjallisuudesta” -päivää, jonka järjesti Tampereen kaupunginkirjaston alueellinen kehittämistehtävä eli akepike. Katri Siltanen piti osuutensa etänä Teamsin välityksellä.

Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastoammattilaiset esittelivät nostoja vuoden 2023 aikuisten kirjallisuudesta 1.12.2023 järjestetyssä koulutuspäivässä. Puheenvuoroihin oli valittu sisältöjä ja aineistoja laajasti tieto- ja kaunokirjallisuudesta. Kirjallisuuden ajankohtaisten ilmiöiden nostaminen on päivän keskiössä. Tampereen pääkirjaston Lehmus-salissa järjestetyssä päivässä esitellyt sisällöt auttavat toimimaan kirjaston asiakaspalvelussa, ja päivä olikin suunnattu kaikille asiakaspalvelutyötä tekeville.

Video on tuotu Kirjastokaistalle PiKen kirjastoklubin YouTube-kanavalta.

Lisätietoja:
Koulutuspäivän kaikki videot
Kirjalista (PDF)
Tampereen AKEn sivut

Katso myös aiempien vuosien vinkkaukset:
Lukuvuosi 2022
Lukuvuosi 2021
Kirjakutsut 2021
Irjan päivän kirjakutsut 2020

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi