Jarkko Martikainen ja Laura Moisio akustisesti

Kansallisteatterin Lavaklubilla järjestettiin 17.5.2016 Kirjoitin tämän Sinulle -ilta, jossa muusikot Laura Moisio ja Jarkko Martikainen esittivät akustisesti kappaleitaan. He myös kertoivat taustoja biisiensä synnystä ja keskustelivat lyriikoista, kirjoittamisesta, kirjoista ja kirjastoista illan juontajan Marko Gustafssonin kanssa. Kirjastokaista lähetti klubi-illan suorana kotisohville Kirjastokaistalta ja Yle Areenasta.

Muusikoiden maailmaan sukeltavan klubin järjestämiseen Kirjastokaistan, Lavaklubin ja Ylen kanssa osallistui myös Helsingin kaupunginkirjaston keskustakirjasto. Pilottikokeiluna tuotetun klubin välitön, sanoista ja sävelistä innostuva tunnelma on helppo kuvitella tulevan keskustakirjastonkin tiloihin. Parituntisen keikan jälkeen täpötäydeltä Lavaklubilta poistui tyytyväisiä ihmisiä, jotka olivat saaneet kokea upean keikan ja kuulla niin liikuttavia kuin hauskojakin tarinoita biisien taustoista.

Lisätietoja:
Artikkeli klubista Keskustakirjasto-sivustolla
Klubitallenne Yle Areenassa

Esiintyjät: Jarkko Martikainen ja Laura Moisio
Juontaja: Marko Gustafsson, Yle
Kuvaaja: Mikko Helander
Kuvamiksaus: Panu Somerma
Editointi: Panu Somerma
Äänet ja valot: Marko Kettunen, Lavaklubi
Grafiikat: Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2016

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi