Helsingin keskustakirjastohankkeen tilannekatsaus

Helsingin kaupunginkirjaston kirjastotoimen johtaja Maija Berndtson piti esityksen hankesuunnitteluvaiheessa olevasta keskustakirjastohankkeesta 28.1.2010 pidetyssä keskuskirjastokokouksessa Pasilan kirjastossa Helsingissä.

Kuvaus ja editointi: Tuomas Lipponen
Kuvauspäivä: 28.1.2010

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

2 kommenttia

  1. Erittäin mielenkiintoinen esitys myös osaksi sitä keskustelua, mitä täällä Rovaniemellä käydään kirjaston tehtävästä ja tulevaisuudesta. Harmitti vain, kun tekninen toteutus oli sellainen, että slaideista näkyy enimmäkseen vain otsikko. Tulee pää kipiäksi, kun yrittää tihrustaa että mitä siellä lukee! Maija Berndtson on loistava ja mukaansatempaava esiintyjä, eli huono ratkaisu olisi myös ollut hänen pois jättäminen. Mutta olisiko ne diat saanut siihen screenin ’päälle’ trikillä, ihan terävänä?

  2. Näin on. Esitys on mielenkiintoinen, mutta emme onnistuneet saamaan slaideja tarpeeksi hyvin näkyviin. Kirjaston tehtävä ja tulevaisuus on aihe, joka on ajankohtainen aina. Maija Berndtson tulee näkymään toivon mukaan jatkossakin Kirjastokaistalla ja Helsingin keskustakirjastohanke kuten monet muutkin kirjastohankkeet tulevat näkymään ohjelmissa.

Kommentoi