Esittelyssä Aparaattisaari-peli

Projektikoordinaattori Päivi Leppänen kertoo Aparaattisaari-pelistä, joka on Helsingin kaupunginkirjaston, Helsingin varhaiskasvatusviraston ja Aniway Oy:n yhteistyössä tuottama, esikoululaisille tarkoitettu oppimisympäristö. Oppimisympäristö tukee esikouluikäisten medialukutaidon ja tieto- ja viestintäteknologiataitojen kehittymistä.

HUOM! Aparaattisaari suljetaan vuoden 2023 alussa!

Kansallista pelipäivää 2015 vietettiin 21.11. Yle Areena lähetti silloin suorana pelipäiväohjelman klo 16.00-17.30. Verkkolähetyksessä pelattiin ja keskusteltiin pelaamisesta monipuolisen vierailijakaartin kanssa. Mukana ohjelmassa oli lukuisia tunnettuja suomalaisia pelaajia, asiantuntijoita ja pelialan ammattilaisia. Päälähetyksessä palkittiin myös vuoden pelikasvattaja 2015. Lähetyksen juontajana toimi Yle Aamun Tähtihetkestä tuttu Jenni Koponen.

Lähetyksessä oli myös mukana Kirjastokaistan tuottamia inserttejä, joiden aiheena on pelaaminen kirjastossa. Tämä ohjelma on yksi Yle Areenan pelipäivälähetyksessä nähdyistä kirjastoinserteistä.

Lue lisää:
Tarkemmat tiedot livelähetyksestä ja kaikki kirjastoinsertit
Kansallinen pelipäivä Pelin paikka -blogissa
Kansallinen pelipäivä Yle Areenassa

Kuvaus: Panu Somerma ja Mikko Helander
Editointi: Panu Somerma
Grafiikat: Tommi Tossavainen
Musiikki: Tuomas Kytöniemi – 8Bit Librarian
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista, 2015

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi