Celia-palkinto 2016 Imatran kaupunginkirjastolle

Facebook-suoralähetyksen tallenne opetus- ja kulttuuriministeriön kirjastopäiviltä Säätytalolta, jossa Imatran kaupunginkirjasto sai vuoden 2016 Celia-palkinnon. Celia-kirjaston myöntämä palkinto on suuruudeltaan 2000 euroa. Palkinnon luovutti Celian kirjastonjohtaja Marketta Ryömä opetus- ja kulttuuriministeriön Kirjastopäivillä Helsingissä keskiviikkona 23. marraskuuta. Kiitospuheen piti Imatran kaupunginkirjaston kirjastonjohtaja Marja Huuhtanen ja kirjastonhoitaja Mika Kähkönen.

Celia-palkinto myönnetään yleiselle kirjastolle tai kirjastokimpalle, joka on edistänyt toiminnallaan merkittävällä tavalla kirjastopalveluiden saavutettavuutta.

Palkintoperustelut:
Imatran kaupunginkirjasto on tehnyt uraauurtavaa työtä Celian äänikirjojen tarjoamiseksi yhteisöille ja yksilöille.
Imatran kaupunginkirjasto on vuoden 2016 aikana suunnitellut ja toteuttanut Celian äänikirjojen tarjoamisen asiakkaille esimerkillisellä tavalla. Cd-äänikirjat ja muut lukemisen saavutettavuutta edistävät aineistot ovat kirjastossa runsaina saatavilla ja helposti löydettävissä. Kirjaston johto ja koko henkilökunta on sitoutunut kehittämään palvelua henkilöille, joilla on lukemiseste. Henkilökunta palvelee asiakkaitaan täydellä sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla.

Lisätietoja:
Imatran kaupunginkirjasto
Tiedote Celian sivuilla
Aiempien vuosien Celia-palkinto -videot Kirjastokaistalla

Kuvamiksaus: Panu Somerma
Kuvaus: Mikko Helander
Editointi: Panu Somerma
Grafiikat: Mikko Helander
Tuottaja: Riitta Taarasti
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2016

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi