Celia-palkinto 2015 Turun kaupunginkirjastolle

Vuoden 2015 Celia-palkinto on myönnetty Turun kaupunginkirjastolle. Palkinnon luovutti Celia-kirjaston kirjastonjohtaja Marketta Ryömä opetus- ja kulttuuriministeriön Kirjastopäivillä Helsingissä 24.11.2015. Celia-palkinto myönnetään yleiselle kirjastolle tai kirjastokimpalle, joka on edistänyt toiminnallaan merkittävällä tavalla kirjastopalveluiden saavutettavuutta. Palkinto myönnettiin ensimmäistä kertaa ja se on suuruudeltaan 2 000 euroa.

Palkinnon ottivat vastaan kirjastopalvelujohtaja Aart De Heer, informaatikko Tarja Rajala ja seutupalvelupäällikkö Ulla-Maija Maunu Turun kaupunginkirjastosta.

Perusteluissa todetaan, että Turun kaupunginkirjasto on toiminta-alueellaan tehnyt uraauurtavaa työtä Celian äänikirjojen tarjoamiseksi yhteisöille ja yksilöille, jotta yhdenvertaisuus lukemisessa ja tiedonsaannissa toteutuisi. Turun kaupunginkirjasto on esimerkillisellä tavalla suunnitellut ja toteuttanut Celian äänikirjojen tarjoamisen asiakkaille, kuten henkilöstön koulutuksen, henkilöstövoimavarojen kohdentamisen, viestinnän ja markkinoinnin sekä tapahtumien järjestämisehttp://www.kirjastokaista.fi/wp-admin/post-new.phpn.

Lisätietoja:
Tiedote Celian sivuilla
Tiedote Turun kaupungin sivuilla
Celia-kirjaston Kirjasto kaikille -palvelu

Toimittaja: Riitta Taarasti
Kuvaus: Mikko Helander
Editointi: Mikko Helander
Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2015

Jakaminen ja upotuskoodi

Videon oikean yläkulman -kuvakkeesta löydät painikkeet videon jakamiseen sekä embed-koodin . Kun kopiot ja liität koodin sivuillesi, saat videon näkymään siellä.
Lisätietoja
CC BY-NC-S

Ohjelma kartalla

Tagit

Kommentoi